Opis objekta

Mobilne kućice Adriatic Blue Coast nalaze se na otoku Murteru u kampu Jezera Village, u borovoj šumi neposredno uz šljunčanu plažu. Kućice pružaju komfor hotelske sobe i dobro opremljenog apartmana u potpunom doticaju s prirodom i zelenilom. Zabavni, ugostiteljski, sportski, rekreacijski i animacijski sadržaji koje pruža kamp, obogaćuju odmor i čine ga nezaboravnim… Mobilne kućice uključuju po dvije spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom i jedna sa dva odvojena kreveta) kompletno opremljena kuhinja sa blagavaonicom u kojoj se nalazi i jedan pomoćni ležaj za jednu ili dvije osobe, komforna kupaonica, klima, Sat-TV, sef… Velika terasa opremljena je udobnom garniturom za blagovanje i odmor te električnim roštiljem. Parking za jedno vozilo nalazi se uz objekt. U cijenu smještaja uključeni su ručnici i posteljina. WI-FI je besplatan i dostupan je u objektu. Za veća društva preporučamo kućice 226 i 227 koje su smještene jedna uz drugu.

Smještajne jedinice

Mobile home 1

Opremljenost

Mobile home 2

Opremljenost

Mobile home 3

Opremljenost

Mobile home 4

Opremljenost

Udaljenost od objekta

Atrakcije

PROVJERITE DOSTUPNOST

Za točne cijene i provjeru dostupnosti pošaljite upit.

CIJENA

Kućni red

Prijava:

Nakon 14:00h

Odjava:

Do 10:00h

Gosti su prilikom prijave dužni predočiti valjanu identifikacijsku ispravu s fotografijom i kreditnu karticu

Molimo vas da unaprijed obavijestite objekt o vremenu dolaska.

Pušenje nije dozvoljeno

Zabave nisu dozvoljene

Djeca i kreveti

Pravila za boravak djece
U objektu mogu boraviti djeca svih dobi.

Za prikaz točnih cijena i informacija o kapacitetu dodajte broj djece koja putuju s vama i njihovu dob u svoju pretragu.

Pravila o dječjim krevetima i pomoćnim ležajevima
U ovom objektu nisu dostupni dječji kreveti.
U ovom objektu nisu dostupni pomoćni ležajevi.

Kućni ljubimci

Na zahtjev je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca i mogući su dodatni troškovi.

 

Plaćanje i dodatne informacije

U cijenu boravka nije uključena dnevna boravišna pristojba i potrebno je platiti na recepciji: Odrasle osobe 8,00kn, djeca od 12-18 god 4,00kn, djeca do 12 god besplatno. Jednokratna prijava u kamp nije uračunata u cijenu boravka, a iznosi 7,60 kn i plaća se na recepciji. Na upit, moguć je boravak jednog kućnog ljubimca uz plaćanje. Kamp naplaćuje boravak vašeg ljubimca u kampu, a plaća se na recepciji prema važećem cjeniku pri dolasku, Boravak kućnog ljubimca u mobilnoj kućici se dodatno naplaćuje 10 EUR/dan. Ovaj iznos plaća se uz rezervaciju. Uplate se vrše na bankovni račun u EUR ili u kunskoj protuvrijednosti. Za potvrdu rezervacije potrebna je akontacija u iznosu od 30% od ukupne cijene. Ostatak cijene (70%) je potrebno uplatiti najkasnije 30 dana prije termina dolaska. Check in: od 14h00 Check out: do 10h00
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.

Politika otkazivanja

Otkazivanje rezervacije: – Više od 15 dana od prvog dana rezerviranog termina – povrat u iznosu od 50% cjelokupnog iznosa. – 15 ili manje od 15 dana od prvog dana termina bez povrata.* (*prema našim mogućnostima, ponudit ćemo vam drugi termin)Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.